Cimalsa

Continua llegint

Anuncis

Campanya de Nadal Loteria Barcala

Com cada any Loteria Barcala es pren molt seriosament la campanya més important de l’any, la que espera seguir repartint molts premis, com cada any.
Continua llegint

Anuncis

Botiga on-line Rosa Canosa

Un dels projectes més engrescadors que he fet mai.

Continua llegint

Anuncis

Folletó per a Loteria Barcala

Campanya informativa de Loteria Barcala sobre l’actualització de la nova web, incorpora noves solucions per als clients d’empresa i moltissimes novetats per a tots els usuaris.

Continua llegint

Anuncis

Campanya de reciclatge Les Garrigues

Campanya de sensibilització i informativa sobre la nova situació dels nous contenedors de reciclatge de la comarca de Les Garrigues, 18 folletons diferents i personalitzats per a cada poble.

Continua llegint

Anuncis

Revista Territoris.cat núm.2

El grup editorial Territoris.cat ha tret ja al carrer el segon número deTerritoris Magazine, un mitjà en paper que complementa els ja existents en format digital. 

Continua llegint

Anuncis

Record de bodes E&J

Lletres de cartró

Una gran amiga va comptar amb mi per a un dia molt especial, un record per a l’Esther i el Javi.

Continua llegint

Anuncis

Revista Territoris.cat núm.1

Territoris.cat s’avança un cop més en l’aplicació de noves tecnologies als seus mitjans i presenta aquest dijous el primer Magazine interactiu de Lleida. Una revista en la qual el lector podrà combinar la lectura tradicional amb el visionat de continguts audiovisuals. És el que es coneix com a Realitat Augmentada, tècnica que aporta al lector més informació a través de la lectura amb un dispositiu mòbil, una tecnologia que supera els tradicionals codis QR.

Continua llegint

Anuncis