Revista Territoris.cat núm.2

El grup editorial Territoris.cat ha tret ja al carrer el segon número deTerritoris Magazine, un mitjà en paper que complementa els ja existents en format digital. 


Aquesta nova línia informativa, que es va engegar amb la sortida del primer número el passat mes de març, ens permet també arribar a un públic més afí al mitjà tradicional del paper, alhora que dóna peu a deixar una mica de banda la rigorosa actualitat i aprofundir més en reportatges i entrevistes sobre la realitat que ens envolta i els seus personatges, sense deixar el vessant de la proximitat.

Les pàgines centrals d’aquest número s’han dedicat al turisme a Lleida, repassant el ventall de possibilitats que s’ofereixen des de les comarques de Ponent en aquest temps de vacances, uns mesos en els quals es busca canviar d’aires.

La publicació és pionera a Lleida com a Revista Interactiva mitjançant l’app gratuïta layar

El running, com a esport que arrasa ienganxa; la proposta d’estiu deGarriguitar Festival, o la sinistralitat de la N-240, són alguns dels temes abordats en Territoris Magazine, i on també se’ns apropa a personatges comSor Lucia Caram; el modisto d’alta costura, Estanislao Solsona, o el director de cine, Robert Garcia.

La publicació és també pionera a Lleida com a revista interactiva, a través de realitat augmentada, un sistema que permet veure vídeos i informacions addicionals mitjançant l’aplicació gratuïta Layar per a dispositius mòbils i tabletes, Apple i Android

Així, els lectors que vulguin ampliar alguns dels reportatges de la revista poden, després de descarregar-se gratuïtament l’app Layar i col·locant el seu dispositiu de tal forma que la pantalla agafi la plana de la publicacióamb el distintiu Interactua amb la revista! Veure amb layar, gaudir de diferents continguts com són vídeos i enllaços a pàgines web.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s