Revista Territoris.cat núm.1

Territoris.cat s’avança un cop més en l’aplicació de noves tecnologies als seus mitjans i presenta aquest dijous el primer Magazine interactiu de Lleida. Una revista en la qual el lector podrà combinar la lectura tradicional amb el visionat de continguts audiovisuals. És el que es coneix com a Realitat Augmentada, tècnica que aporta al lector més informació a través de la lectura amb un dispositiu mòbil, una tecnologia que supera els tradicionals codis QR.


Territoris Magazine facilita la descàrrega gratuïta de l’eina Layar amb la que es poden llegir els vídeos, les fotografies i continguts que complementen el text de la revista de paper.

Territoris Magazine recull en el número de presentació, un seguit de reportatges, destacant dues de les efemèrides que es commemoraran aquest any en el seu àmbit d’influència, com són la primera dècada de la recuperació de l’Estany d’Ivars i Vila-sana i el mig segle del Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa. Els temes també traslladen al lector al gran espectacle de natura del Pallars Jussà, així com al bressol de la història catalana que representa l’Espai Macià de les Borges Blanques.

La Fira de Sant Josep, les dificultats de les entitats socials de Lleida, el músic i compositor David Pradas, el destacat paper que ha assolit el sector del vi a Lleida i la DO Costers del Segre,  o el conflicte humanitari, invisible i silenciat del Darfur, completen el contingut deTerritoris Magazine.

Recordar als lectors que en la versió digital de http://www.territoris.cat, també es va presentar l’APP interactiva, una eina que no tan sols permet accedir als diaris digitals de manera ràpida i funcional, sinó que també permet interactuar al lector i rebre les notícies, seleccionades per temes, en el seu dispositiu mòbil. L’APP Teritoris.cat es pot descarregar gratuïtament i ha estat desenvolupada per l’empresa lleidatana Reskyt.com.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s